GRUJIĆ ŽRTVA VERNERA, LIVERPUL SKUPLJA NOVAC ZA TRANSFER NEMAČKOG REPREZENTATIVCA! Na prodaju i Džerdan Šaćiri, Hari Vilson!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GRUJIĆ ŽRTVA VERNERA, LIVERPUL SKUPLJA NOVAC ZA TRANSFER NEMAČKOG REPREZENTATIVCA! Na prodaju i Džerdan Šaćiri, Hari Vilson!

Čelnici Liverpula planiraju da se tokom leta oslobode trojice fudbalera i na taj način prikupi najmanje polovinu sredstava za dolazak nemačkog reprezentativca Tima Vernera iz redova Lajpciga.

Veliko interesovanje širom Evrope vlada za talentovanog fudbalera Lajpciga Tima Vernera, a tim koji prednjači u želji za njegovim uslugama je engleski Liverpul.

Kako navode mediji na Ostrvu, Liverpul želi da se odrekne Džerdana Šaćirija, Harija Vilsona (trenutno na pozajmici u Bornmutu) i Marka Grujića (na pozajmici u Herti).

Prodaja trojice fudbalera oslobodilo bi prostor i prikupilo polovinu sredstva za potencijalni transfer Vernera u Liverpul.

Pandemija koronavirusa u velikoj meri uticaće na prelazni rok u svetu fudbala, a procene su da bi zadovođenje nemačkog napadača, Liverpul morao da izdvoji preko 60 miliona evra.

Komentari