GRUJIĆU, MANI SE LIVERPULA, BIRAJ KLUB U KOM ĆEŠ IGRATI! Mladi Srbin dobio vredan savet prekaljenog napadača Premijer lige!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GRUJIĆU, MANI SE LIVERPULA, BIRAJ KLUB U KOM ĆEŠ IGRATI! Mladi Srbin dobio vredan savet prekaljenog napadača Premijer lige!

Marko Grujić fudbaler Liverpula na pozajmici u berlinskoj Herti, dobio je savet nekada odličnog premijerligaškog napadača Kevina Filipsa, koji mu je rekao da ode negde gde će dobiti šansu.

- S obzirom na to da Liverpul sada ima jezgro izgrača, morate pretpostaviti da će on ostati u Nemačkoj ili otići negde drugde. Neko u Premijer ligi mogao bi da preuzme rizik da ga dovede. Prosto mu se nije poklopilo - rekao je Filips za "Football Insider"

- Bilo bi sjajno za njega da se vrati i da dobro igra, ali ne vidim da će se to dogoditi. Za to vreme, pretpostavljam da će u njegovom trenutnom klubu hteti da potpišu novi ugovor. Taj klinac je verovatno srećan u Herti i mogao bi da na kraju ostane tamo - dodao je bivši fudbaler Votforda, Birmingema, Aston Vile, Lestera...

SD

Komentari