GVARDILOLA PREUZIMA PSŽ, DEJLI EKSPRES IMA SENZACIONALNU VEST! Pitanje je šta će reći Siti, hoće li odgovoriti Arapima!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • GVARDILOLA PREUZIMA PSŽ, DEJLI EKSPRES IMA SENZACIONALNU VEST! Pitanje je šta će reći Siti, hoće li odgovoriti Arapima!

Građani ove sezone igraju mnogo slabije u odnosu na prethodne sezone i čini se kako je došlo polako i do zasićenja Pepa Gvardiole.

Daily Express tvrdi kako bi katalonski stručnjak mogao već tokom leta napustiti klub, a kao njegova nova sredina spominje se francuski PSŽ.

Navodno, rukovodstvo pariskog kluba spremno je uložiti ogroman novac u dovođenje Gvardiole i pokušaće ga angažovati umesto Tomasa Tuhela.

Pepa ugovor sa Sitijem veže do 2021. godine. Ipak, činjenica je da se Gvardiola do sada niti u jednom klubu nije zadržao duže od četiri godine i vrlo je moguće da bi on tokom leta mogao promeniti sredinu.

PSŽ se čini kao sasvim normalna opcija za Gvardiolu, ali ni Sity ne odustaje i rukovodstvo ekipe sa Etihada ponudiće mu nastavak saradnje.

Gvardiola je sa Građanima u protekle tri i po godine osvojio ukupno sedam trofeja, ali onaj najbitniji - Liga šampiona, za sada nije u vitrinama Sitija.

Sport.ba

Komentari