GVARDIOLA OČEKUJE OTKAZ U SITIJU! AKO NE PROĐE REAL ZAŠTO BI GA ZADRŽALI NA KLUPI! Španac zna da se od njega očekuje LŠ!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • GVARDIOLA OČEKUJE OTKAZ U SITIJU! AKO NE PROĐE REAL ZAŠTO BI GA ZADRŽALI NA KLUPI! Španac zna da se od njega očekuje LŠ!

Pep Gvardiola smatra da ne bi bilo veliko iznenađenje ukoliko bi on dobio uskoro otkaz u Mančester sitiju. Photo by Shaun Botterill/Getty Španski stručnjak je istakao da bi se to vrlo verovatno dogodilo u slučaju eliminacije Građana od madridskog Reala u osmini finala Lige šampiona.

"Postalo je sve teže pobeđivati. Ja sam sa Sitijem imao mnogo lepih pobeda, prihvatao sam i pohvale i kritike. Nama slede dva veoma važna meča. Sanjam o duelima sa Realom i uživaću u njima, ne bi niko bio srećniji od mene da pobedimo. Ali, ako ne pobedimo, zašto ne bi došao vlasnik ili sportski direktor i rekao mi: 'Ovo nije dovoljno. Mi želimo Ligu šampiona. Smenjen si'. Prihvatio bih mirno: 'OK, hvala, bilo mi je zadovoljstvo", rekao je Gvardiola.

U poslednje vreme sve su češći komentari da je torinski Juventus zainteresovan za Gvardioline usluge, a njegov komentar će sigurno podgrejati maštu navijačima Stare dame.

"Ljudi misle da je dovoljno da si Klop ili Gvardiola i da će tvoja ekipa dati milion golova i osvojiti dva miliona bodova. To je nije sport. Sport je proces. Liverpul je sa Klopom čekao tri-četiri godine da dođe do ovog nivoa. Malo po malo, to je sada najbolji tim na svetu. Ali, to ne znači da će da osvoji sve titule svake godine. To nije ni moguće, takav tim ne postoji, niti će ikada postojati", dodao je Gvardiola.

Gvardiola je sa Mančester sitijem osvojio do sada sedam trofeja, od toga dve titule u Premijer ligi.

B92.net

Komentari