GVARDIOLA TRAŽI DA MU DOVEDU DEMBELEA IZ BARSELONE! On je fudbaler koji će od Sitija napraviti ubostvenu mašinu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GVARDIOLA TRAŽI DA MU DOVEDU DEMBELEA IZ BARSELONE! On je fudbaler koji će od Sitija napraviti ubostvenu mašinu!

Ousmane Dembele sve je bliže odlasku iz Barselone, a jedan od klubova koji je pokazao ozbiljan interes za njega je Mančister Siti.

Barselona je 2017. godine potpisala Dembelea iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra plus bonusi u kojima bi mogao dobiti još 40 miliona. Međutim, 22-godišnjak koji je označen kao velika nada nije uspio zasjati u Barseloni.

Dembele je navodno bio i dio paketa koji je Barselona predložila ovo leto za Nejmara, ali Francuz bi lako mogao završiti u Premijerligi kod Pepa Gvardiole, prenosi ''El Desmarque''.

Bivši trener Barselone poznat je po radu s mladim igračima i navodno je veliki fan Dembelea, koji bi mogao u Sitiju doseći svoj puni potencijal, prenosi Gol.hr. Gvradiola vidi Dembelea kao Rahema Sterlinga pre nekoliko godina, kao sjajnog ofanzivnog krilnog igrača.

Smatra se da će Barselona tražiti za Dembelea barem 90 miliona evra. Iako novac nije problem za Siti, očekuje se da će nabaviti sredstva prodajom Leroja Sanea, koji je već duže vremena povezivan s odlaskom iz Mančistera.

Od dolaska na Kamp Nou, Dembele je postigao 12 golova u 42 utakmice.

Sport.ba

Komentari