HRVATSKA VEZA! LJAJIĆ NA METI SLAVNOG PREMIJERLIGAŠA! Standardni član Orlova želja Slavena Bilića i Vest Bromvič Albiona!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HRVATSKA VEZA! LJAJIĆ NA METI SLAVNOG PREMIJERLIGAŠA! Standardni član Orlova želja Slavena Bilića i Vest Bromvič Albiona!

Srpska kolonija u engleskoj Premijer ligi bi od naredne sezone mogla da bude bogatija za još jednog člana.

Kako prenose turski mediji, na leto bi na Ostrvo mogao da se preseli naš reprezentativac Adem Ljajić.

Ljajić je navodno velika želje Slavena Bilića, menadžera Vest Bromvič Albiona, trenutno drugoplasiranog tima Čempionšipa.

S obzirom na odličnu poziciju VBA, čelnici kluba već razmatraju potencijalna pojačanja za povratak u elitni rang, a među brojnim imenima našlo se i Ljajićevo.

Srpski kreativni vezni igrač će na leto najverovatnije napustiti redove turskog Bešiktaša u kojem je nastavio sa promenljivom formom koja ga je "krasila" i prethodnih godina u Italiji.

Ljajić je u nekim utakmicama briljirao, dok bi već u narednoj bio potpuno nevidljiv.

Međutim, srpskom fudbaleru u Istanbulu najviše zameraju na činjenici da je bio jedan od onih koji su se bunili zbog mogućeg smanena plata zbog pandemije koronavirusa.

Bivši fudbaler Partizana u Bešiktaš je stigao na pozajmicu iz Torina 2018. godine, da bi ga crno-beli zbog odličnih igara otkupili za 6.000.000 evra.

U međuvremenu se turski tim našao u lošoj finansijskoj situaciji, što bi Bilić mogao da iskoristi na leto i "povoljno" dobije srpskog kreativca.


Komentari