I REAL JE UKAPIRAO, JOVIĆ JE NEVIĐEN BISER, ON ĆE RAZBITI SLEDEĆE SEZONE! Madriđani prelomili, Srbin ostaje!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • I REAL JE UKAPIRAO, JOVIĆ JE NEVIĐEN BISER, ON ĆE RAZBITI SLEDEĆE SEZONE! Madriđani prelomili, Srbin ostaje!

Gde će Luka Jović igrati sledeće sezone? Gotovo da nema dana da španski i srpski mediji ne pišu o budućnosti napadača koji je prošlog leta stigao u Madrid iz Ajntrahta.

Iako je sve ukazivalo na to da će Jović postati prekobrojan u letnjem prelaznom roku, madridski AS u broju od ponedeljka piše da Srbin ostaje u “kraljevskom klubu”.

- Luka je u idealnim godinama da se razvije i kao igrač i kao fudbaler. Potpisao je ugovor do 2025. godine i mi potpuno verujemo u njega. Ništa nije uradio bez znanja kluba i lokalne policije, kojoj je najavljen njegov dolazak. Cela priča je prenaduvana. Što se tiče fudbala, prva godina u Realu nikom nije laka, zbog adaptacije na novu zemlju, kulturu, jezik, ali mi znamo njegov potencijal i niko ga ne dovodi u pitanje - rekao je za AS neimenovani izvor iz kluba.

Jović je postigao samo dva gola u dosadašnjem delu sezone, ali je šansu uglavnom dobijao sa klupe u finišu utakmica. U Realu su strpljivi sa Lukom i smatraju da će naredna sezona biti idealna da pokaže kvalitet.

- Možete da napravite spisak igrača koji su stagnirali sa 21-22 godine, a da su sa 25 bili među deset najboljih na svetu. Vreme radi za Luku. Ne možemo da zaboravimo da je postigao 27 golova na 48 utakmica za Ajntraht prošle sezone. To mu niko nije poklonio – rekao je izvor AS-a.

SD

Komentari