IBRA ĆE ODLUČITI GDE ĆE OD JANUARA MANDŽUKIĆ IGRATI! Junajted odustao od Hravata, ali još jedan evropski velikan hoće Mandžu!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • IBRA ĆE ODLUČITI GDE ĆE OD JANUARA MANDŽUKIĆ IGRATI! Junajted odustao od Hravata, ali još jedan evropski velikan hoće Mandžu!

Italijanski mediji tvrde da će napadač Juventusa Mario Mandžukić biti glavna meta AC Milana u zimskom prelaznom roku ukoliko italijanski velikan ne uspe dovesti Zlatana Ibrahimovića! , Mančister Junajted je navodno u potpunosti odustao od hrvatskog napadača.

Rosoneri se već neko vreme povezuju s dovođenjem Ibre, a njegov ugovor s LA Galaksjem ističe krajem sledećeg meseca, nakon čega će se po svemu sudeći ponovo vratiti u Evropu.

Tutosport piše kako Šveđanin zahteva više novca nego što je Milan spreman ponuditi, što bi ih moglo naterati da ipak pokušaju dovesti Mandžu. Bivši hrvatski reprezentativac već odavno nije u planovima novog trenera Juventusa Mauricija Sarija, nije imao niti jedan nastup ove sezone, dok je takođe izostavljen i s liste igrača pozvanih za Ligu šampiona.

Ove novine su takođe izvestile kako Juve za njega traži 12 miliona evra, ali ova cifra bi se mogla smanjiti ukoliko odustane od odštete, s obzirom da mu još nije istekao ugovor s klubom.

Otkako je stigao u Juve iz Atletiko Madrida 2015. godine, on je na 162 nastupa u svim takmičenjima postigao 44 gola, te osvojio mnoštvo titula.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari