IBRA DOBIO PONUDU NA KOJE NEĆE MOĆI REĆI NE! EVERTON MU NUDI ČETIRI MILIONA FUNTI PO SEZONI! Napoli i Milan ovome na mogu parirati!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IBRA DOBIO PONUDU NA KOJE NEĆE MOĆI REĆI NE! EVERTON MU NUDI ČETIRI MILIONA FUNTI PO SEZONI! Napoli i Milan ovome na mogu parirati!

Everton hoće da angažuje Zlatana Ibrahimovića, a po pisanju Daily Expressa spremni su da mu ponude platu od četiri miliona funti (oko 4,75 miliona evra) po sezoni.

Švedski napadač, koji je u engleskoj Premijer ligi igrao za Mančester Junajted, trenutno je član Los Anđeles Galaksija, a ugovor sa timom iz MLS ističe mu 31. decembra.

Za 38-godišnjeg fudbalera od ranije interesovanje pokazuju italijanski klubovi Milan i Bolonja, a mnogi evropski mediji su već pisali da je Ibrin povratak meu "rosonere" gotova stvar.

Ipak, samo i predsednik Napolija Aurelo De Laurentis je poslao atraktivnu ponudu Ibrahimoviću. Kako piše italijanski list "Gazzetta dello Sport", Napoli je ponudio Ibrahimoviću 18-mesečni ugovor, jer dovođenjem Šveđanina žele pojačati vrh napada i konsolidovati ekipu kojoj poslednjih sedmica i ne ide baš najbolje.

U Napoliju su ubeđeni da će popularni Ibra na kraju prihvatiti ovu ponudu, jer se radi o dužem ugovoru za 38-godišnjeg napadača, ali i o klubu s velikim ambicijama.

Švedsku superzvezdu povezuju s Milanom, Napolijem, Bolonjom i Romom otkako je obznanio da napušta LA Galaksi.

Teleks.info/Mediji

Komentari