IBRA PREKO OVOG NEĆE PREĆI! ZLATAN JE UMESTO PRIJATELJSTVA I MIHE IZABRAO NOVAC, tvrdi direktor Bolonje Valter Sabatini!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • IBRA PREKO OVOG NEĆE PREĆI! ZLATAN JE UMESTO PRIJATELJSTVA I MIHE IZABRAO NOVAC, tvrdi direktor Bolonje Valter Sabatini!

Zlatan Ibrahimović početkom godine potpisao je za Milan u koji je stigao kao slobodan igrač. Temperamenti Šveđanin je sa Milanom potpisao ugovor do kraja ove sezone uz opciju produženja na još jednu. Međutim, malo je falilo da Ibra završi u Bolonji našeg Siniše Mihajlovića.

Mediji u Italiji su tvrdili da je Mihajlović zvao Ibrahimovića ali da se on uljudno zahvalio na pozivu i srpskom stručnjaku poželeo sve najbolje.

Šveđanina je u utorak, pomalo neočekivano kritikovao sportski direktor Bolonje Valter Sabatini, koji je bio upućen u njihov razgovor i čak tvrdi da je bilo i više od običnog telefonskog razgovora.

– Pričao je sa trenerom. Nadali smo se da će njihovo prijateljstvo prevagnuti i da će na kraju izabrati Bolonju. Međutim, u današnjem fudbalu vam prijateljstva ništa ne znače i to je Zlatan najbolje pokazao, izjavio je Sabatini.

Preostaje nam da sačekamo i odgovor ekstravagantnog fudbalera, dobićemo ga uskoro, niko ne sumnja u to.

SD

Komentari