IBRI KORONA KVARI PLANOVE! JOŠ NE ZNA ŠTA ĆE, POVLAČENJE JE OPCIJA, ALI… Igraj majstore, fudbal bez tebe neće biti isti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IBRI KORONA KVARI PLANOVE! JOŠ NE ZNA ŠTA ĆE, POVLAČENJE JE OPCIJA, ALI… Igraj majstore, fudbal bez tebe neće biti isti!

Zlatan Ibrahimović, fudbaler Milana, govorio je za švedske medije o situaciji u Italiji i ličnim planovima. Iskusni golgeter, rekao je da još nije odlučio da li će po završetku sezone da okonča karijeru iako su brojni svetski mediji najavili takav epilog.

“Videćemo. Još uvek ne znam šta želim. Svaki dan se dešava nešto novo. Ko je mogao da predvidi koronavirus? Sve što treba da radimo jeste da pokušamo da uživamo u životu i da ne brinemo previše. Imam porodicu o kojoj brinem, oni se osećaju dobro i samim tim sam i ja dobro”, rekao je Ibrahimović.

Švedski napadač zimus se vratio u Milan iz Sjedinjenih Američkih država, ali povratak u Seriju A nije u potpunosti ispunio njegova očekivanja.

“Kad je virus počeo da se širi u fudbalu Milan je zatvorio ceo trening centar. Tragično je što su prvenstva prekinuta, ali moramo da poštujemo zakone i da budemo strpljivi. Vlade moraju da pronađu rešenje dobro za sve, a zdravlje je ispred sporta”, rekao je 39-godišnji fudbaler.

Nova.rs

Komentari