IGRAČE NAPOLIJA NAVIJAČI PRESREĆU NA ULICAMA, UPADAJU IM U KUĆE, PLJAČKAJU IH! Opšti haos podno Vezuva!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • IGRAČE NAPOLIJA NAVIJAČI PRESREĆU NA ULICAMA, UPADAJU IM U KUĆE, PLJAČKAJU IH! Opšti haos podno Vezuva!

Situacija u fudbalskom klubu Napoli ne prestaje da bude napeta, pošto se igrači italijanskog kluba nakon sukoba sa predsednikom Aureliom De Laurentisom nalaze u strahu od napada navijača, zbog čega su pojedinci angažovali lično obezbeđenje, prenose italijanski mediji.

Užarena atmosfera stvorena je nakon što su fudbaleri Napolija odbili naredbu predsednika kluba da ostanu u karantinu nakon loših rezultata.

Na meti vandala ove nedelje bili su Pjotr Zjelinski i Alan. Brazilcu su navijači upali u dom, vikali i oštetili inventar.

Zbog toga je, kako piše Korijere delo Sport, Kalidu Kulibali zaposlio telohranitelje kako bi čuvali porodicu i njega sve vreme.

Žena Lorenca Insinjea, koji je pod udarom da mu se oduzme kapitenska traka jer je takođe bio jedan od predvodnika u sukobu sa De Laurentisom, napustila je grad zbog novonastale situacije.

Totalni haos vlada u klubu iz Napulja i neće se skoro smiriti jer je De Laurentis spremio kaznu za igrače oduzimanjem 25 odsto od plate.

U celu priču upleteni su navijači Napolija, poznati i po tome što su već nekoliko puta pljačkali "svoje" fudbalere poput Edinsona Kavanija, Mareka Hamšika, Ezekijela Lavecija, Arkadijuša Milika...

Teleks.info/Tanjug

Komentari