IKARDI, DA LI ĆEŠ SADA REĆI “DA”! Inter i Roma dogovorili transfer, ARGENTINCU OGROMNA PLATA, A INTERU 50 MILIONA PLUS DŽEKO! Epilog čeka Juventus!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • IKARDI, DA LI ĆEŠ SADA REĆI “DA”! Inter i Roma dogovorili transfer, ARGENTINCU OGROMNA PLATA, A INTERU 50 MILIONA PLUS DŽEKO! Epilog čeka Juventus!

Mauro Ikardi mogao bi da pređe u Romu! Kako pišu Italijanski mediji vučica i neroazuri su postigli dogovr, ali je pitanje da li će Argentinac prostati da se preseli u Rim!

Roma, navodno, nudi Interu 50 miliona evra plus Džeko, a Ikardiju godišnju platu od sedam miliona, znatno više nego što sada ima u Interu!

Za Ikardija je zainteresovan i Napoli, ali oni nemaju ni izbliza toliko novac da zadovolje prohteve i Intera I fudbalera.

S druge strane, Ikardi čeka poziv Juventusa, koji prethodno mora da se oslobodi Dibale I Mandžikića ili Iguaina, a to je I da lje veoma neizvesno.

Argentinac je, navodno, dobio mig iz Torina da sačeka kraj prelaznog roka kada će Inter morati da spusti cenu i proda ga za znatno manje pare što će omogućiti “staroj dami” dag a zgrabi!

Argentinac je karijeru u Interu i definitivno završio posle dolaska Lukakua, Ipak, on ima čvrst ugovor pa je Inter morao dag a registruje za Seriju A kako bi izbegao eventualnu tužbu za mobbing od Ikardija.

Teleks.info

Komentari