IKARDI U JUVENTUS, PJANIĆ U PSŽ! VELIKA TRAMPA ŠAMPIONA ITALIJE I FRANCUSKE! Stara dama uzeće i Žorginja iz Čelsija!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • IKARDI U JUVENTUS, PJANIĆ U PSŽ! VELIKA TRAMPA ŠAMPIONA ITALIJE I FRANCUSKE! Stara dama uzeće i Žorginja iz Čelsija!

Nema odustajanja, Juventus je samo odložio dolazak Maura Ikardija. Naime, ideja je vrlo jasna, da Argentinac zameni zemljaka Iguaina naredne sezone, a Inter se neće pitati ništa.

Napadač želi natrag u Italiju i da bi rado obukao dres Juventusa. Inter to nije dopustio prošlog leta, ali sa druge strane, posle produžetka ugovora za godinu dana, oni su pozajmili napadača Parižanima. Plan je da PSŽ otkupi Ikardija, a onda ga menja sa Juventusom za svoju dugogodišnju želju, Miralema Pjanića koji se afirmisao u Francuskoj i ne bi mu bilo potrebno prilagođavanje.

U tom slučaju, šampion Italije bi ostao bez najkreativnijeg igrača, ali bi probali od Čelsija da kupe Žorginja. Menadžer Brazilca koji igra za Italiju i koga je Sari sa sobom doveo u Čelsi kaže da bi njegov klijent prihvatio ponudu, Lampard ima neke druge ideje u veznom redu, pa bi svakako mogao da proda Žorginja.

Pjanić je odbio ponude velikih klubova i potpisao novi ugovor sa Juventusom, ali čini se da bi novac bio presudan i da bi mogao da napravi najveći ugovor u karijeri.

SD

Komentari