INTER SKOVAO PAKLENI PLAN DA SRUŠI DIL JUVENTUSA I JUNAJTEDA! Staroj dami poslali ponudu 'koja se ne odbija'!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • INTER SKOVAO PAKLENI PLAN DA SRUŠI DIL JUVENTUSA I JUNAJTEDA! Staroj dami poslali ponudu 'koja se ne odbija'!

Kao u nekoj turskoj sapunici, došlo je do novog zaokreta u fabulu oko dolaska Romelua Lukakua na Čizmu.

Stasiti belgijski napadač bio je glavna meta milanskog Intera koji je za njega ponudio 60 miliona evra Mančister Junajtedu, ali su crveni đavoli to odbili. U priču se nakon toga upleo Juventus koji smatra da ima adut kako privući Lukakua u Torino te smekšati Junajted. Taj adut zove se Paulo Dibala kojeg su ponudili u zamenu za Belgijca.

Ali... Sad dolazimo do novog elementa drame. U Interu su skovali pakleni plan 'osvete' da Lukaku naposletku ne završi u redovima ljutog rivala pa sun a sto stavili ponudu 'koja se ne odbija'. I to Juventusu!

Staroj dami predložili su zamenu 'ključ za ključ', u kojoj bi se otpisani problematični kapitan Mauro Ikardi preselio u svlačionicu Juventusa, a njima bi aktualni prvak u suprotnom smeru poslao Dibalu!

Čeka se Juventusov odgovor, odnosno trener Mauricio Sari mora proceniti ko se od dvojca Lukaku – Icardi više uklapa u njegove planove.

Inače, za Ikardija je zanimanje pokazao i Napoli, ali oni su trenutno autsajderi u nastojanjima da ga dovedu. Nešto bi se naravno trebalo pitati i Dibalu, a on je poslednjih dana na društvenim mrežama provukao između redova da bi voleo ostati u svom sadašnjem klubu. Sapunica, nema što!

100posto/Teleks.info

Komentari