INTER ZAVRŠIO POSAO, ERIKSEN POTPISUJE! ČEKA SE PARAF I VIDALA I ŽIRUA… Konte pravi moćan tim za rat sa Juventusom!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • INTER ZAVRŠIO POSAO, ERIKSEN POTPISUJE! ČEKA SE PARAF I VIDALA I ŽIRUA… Konte pravi moćan tim za rat sa Juventusom!

Inter su pod hitno potrebna pojačanja, a čini se da su Neroazuri na pragu dovođenja četiri velike zvezde svetskog fudbala!

Prvi bi trebalo da potpiše biti sjajni Kristijan Eriksen. Zvezda Totenhema po svemu sudeći karijeru nastavlja u redovima Nerazura, sve je dogovorio s milanskim velikanom, ali još preostaje da i klubovi sklope sporazum o transferu.

Londonski klub traži 20 miliona evra za svog ponajboljeg igrača kojem na kraju sezone ističe ugovor. Italijanski mediji otkrivaju da bi Eriksen u narednim danima trebao potpisati ugovor do 2024. godine s Interom.

"Gazzetta dello Sport" otkriva i da će Danac u Interu zarađivati oko 7,5 miliona evra godišnje plus bonusi.

I dok se posao s Eriksenom privodi kraju, Inter tu ne misli stati. U isto vreme kad su se sastajali s predstavnicima Danca, Interovi čelnici obavljali su važne razgovore i s Barsinim Arturom Vidalom.

Ne treba zaboraviti da im je na radaru i Ešli Jang koji je letos obećao Antoniju Konteu da će doći na Meacu i sada čini sve što je u njegovoj moći da se to i ostvari. Mančister Junajted mu pravi probleme, ali mogao bi ga pustiti.

Konte ne staje ni na njima. Talijan želi dovesti i Olivijea Žirua iz Čelsija. Napadača kojeg je i sam vodio kad je bio trener londonskog kluba, a kojem je Frank Lampard kazao da može otići ako se namire sve tri strane. Na koncu, Inter pregovara i s Milanom o razmjeni veznaka.

Klub koji vode Paolo Maldini i Zvonimir Boban dao bi Franka Kesija, a uzeo Matea Politana. Kako god, Inter i njegovog glavnog operativca Bepea Marottu čeka pakleni ostatak januara.

Ukoliko stignu Eriksen i Vidal i još poneko od pobrojanih, sigurno bi imali strašnu trku za prvaka Italije...

Sport.ba

Komentari