ITALIJA NA NOGAMA, JUVENTUS DOVODI RODRIGEZA IZ REALA, na transferu sjajnog Kolumbijca insistira lično Kristijano Ronaldo!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ITALIJA NA NOGAMA, JUVENTUS DOVODI RODRIGEZA IZ REALA, na transferu sjajnog Kolumbijca insistira lično Kristijano Ronaldo!

Nova meta Juventusa je Hames Rodrigez iz Real Madrida, koga u “straroj dami” želi da vidi niko drugi do Kristijano Ronaldo!

Nakon što im je propao transfer Pola Pogbe iz Mančister Junajteda, gigant iz Torina se okrenuo Kolumbijcu!

Rodrigez ima ugovor s Real Madridom do leta 2021. godine, ali on nije u planovima Zinedina Zidana ni za ovu sezoni, Poslednje dve godine Hames je proveo na pozajmici u Bajernu, ali ni Bavarci više ne žele da sa njim sarađuju. Rodrigez, makea tako tvrde nemački mediji, nije u dobrim odonosima sa trenerom Nikom Kovačem.

Postojala je opcija i da sjajni fudbaler pojača nekog od engleskih premijerligaša, ali to je propalo. Najviše su ga želeli Dijego Simone i Atletiko, ali Real ga nije hteo prodati direktnom konkurentu za titulu u Primeri.

Pominjao se i Napoli i Karlo Ančeloti, ali problem je što klub ispod Vezuva ne može da zadovolji finansijske apetite prvog čoveka Reala Florentina Pereza.

Na kraju sapunice pojavio se Juventus. Španski mediji tvrde da je”stara dama” ozbiljna i da želi Rodrigeza. Pare nisu problem, jer im je propao transfer Pola Pogbe za koga su spremili više od 100 miliona.

Da sve bude još povoljnije po Kolumbijca potrudio se i najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo koji navodno insistira na njegovom dolasku. Osim toga, Juventus će prodati Argentinca Paula Dibalu, a Hames bi bio idealna zamena.

Dibali je, podsetimo, u poslednji trenutak propao transfer u Totenhem, ali sada se pojavio PSŽ, koji ga vidi kao zamenu za Nejmara koji odbija da igra za Parižane i želi po svaku cenu da napuasti klub.

Juventus, po italijanskim medijima, za Dibalu može da dobije 90 miliona evra, a Rodrigez bi ih koštao 55. Znači dobili bi sjajnog fudbalera, ali i gotovo 50 miliona u novčaniku za dovođenje još nekog ekstra pojačanja

Teleks.info

Komentari