JOVIĆ ILI VLAHOVIĆ, POGBA MORA DA PRELOMI! Real i Juventus ga hoće, ali Francuz traži brdo para!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆ ILI VLAHOVIĆ, POGBA MORA DA PRELOMI! Real i Juventus ga hoće, ali Francuz traži brdo para!

Nastavljaju se spekulacije oko budućnosti Francuza. Čini se da on ima svoje prioritete...

U Mančester junajtedu nema mirovanja! U medijima su se pojavili detalji "tihog rata" između igrača i menadžera Ralfa Rangnika, a osim što se ekipa muči da stigne do mesta koje vodi u Ligu šampiona, na leto bi mogli da ostanu i bez Pola Pogbe.

A kako stvari stoje, Francuz je jasan - on ne želi u Real Madrid, već samo u Juventus!

Kako pišu pojedini italijanski mediji, a prenosi "Dejli mejl", Pogba je sve bliže odluci da ne produži ugovor sa Mančester junajtedom koji mu ističe ovog leta. Umesto ostanka na "Old Trafordu", on bi se ponovo zaputio u Torino!

Kako se navodi, 28-godišnji vezista se pominjao kao opcija za Real Madrid i Pari Sen Žermen. Međutim, njegova želja je da se vrati u Juventus i da tamo ponovo osvaja trofeje, pošto je u Junajtedu za šest godina osvojio samo jedan Liga kup Engleske i jednu Ligu Evrope.

Ipak, ističe se da je problem Pogbinog dolaska njegova velika plata od 350.000 evra nedeljno. Navodi se da se Juventus dosta istrošio na Dušana Vlahovića, kao i da su dovođenjem Srbina i Denisa Zakarije pokazali da žele da se vrate na vrh italijanskog fudbala.

Da bi Pogba stigao, možda bude morao da ode Paulo Dibala, koji takođe ima ogromna primanja, a pominje se i odlazak Matijsa De Lihta. U svakom slučaju, Pogba će se pre priključiti Vlahoviću, nego Luki Joviću u Real Madridu.

Na kraju se navodi i da bi Mino Rajola mogao da odigra ključnu ulogu, imajući u vidu njegove dobre kontakte sa Juventusom...

Mondo

Komentari