JOVIĆ SMESTIO ZIDANU ŠUT-KARTU IZ REALA! Perezov pik je Maurisio Poketino, a kao plan B slovi Masimilijano Alegri!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • JOVIĆ SMESTIO ZIDANU ŠUT-KARTU IZ REALA! Perezov pik je Maurisio Poketino, a kao plan B slovi Masimilijano Alegri!

Francuskoj fudbalskoj legendi i trenerskom stručnjaku Zinedinu Zidanu ne cvetaju ruže u Madridu u drugom mandatu, a sve glasnije su priče da od leta neće biti na klupi tima iz Madrida.

Kako javljaju iz španske prestonice Zidan je izgubio autoritet u svlačionici, a pojačanja koja su prethodnog leta stigla u Madrid nisu opravdala očekivanja i milionsko obeštećenje, a tu se najčešće misli na Edena Azara i Luku Jovića.

Španski list Marka koji važi za dobro upućen medij kada su dešavanja na Santjago Bernabeu u pitanju objavio je listu mogućih zamena na mestu trenera kraljevskog kluba, a kao glavni kandidat za Zidanovog naslednika pominje se Maurisio Poketino.

Argentinac je nedavno viđen u Madridu, te je to dodatno podgrejalo glasine, a Marka ga je danas navela kao glavnog kandidata za klupu Madriđana, pored bivšeg trenera Totenhema kao plan ‘B’ navodi se bivši trener Juventusa Masimilijano Alegri.

Medij navodi da je Poketino nedavno odbio ponudu Barselone jer mu je dugogodišnji san da sedne na klupu Reala, koji bi možda već ovog leta mogao da ispuni.

Podsetimo, medij sa Iberijskog poluostrva pišu da Zidan mora proći Siti u Ligi Šampiona, ali i osvoji titulu u Primeri! Neispunjavanje ovoh uslova automatski znači otkaz!

SD/Teleks.info


Komentari