JOVIĆEVA KARIJARA ZAVISI OD SIMEONEA I ATLETIKA! Andre Silva je ključ, ako on ode Luka se ne vraća u Real!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JOVIĆEVA KARIJARA ZAVISI OD SIMEONEA I ATLETIKA! Andre Silva je ključ, ako on ode Luka se ne vraća u Real!

Budućnost reprezentativaca Srbije, igrača Real Madrida, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Ajntraht iz Frankfurta, zavisiće direktno od odluke koju tokom letnjeg prelaznog roka bude doneo Atletiko Madrid.

Navodno, ukoliko Ajntraht uspe da proda „jorgandžijama“, Andrea Silvu, napadača koji je na 19 mečeva za “orlove” postigao, 17 golova novac će biti uložen u otkup Jovića iz Real Madrida. Trenutno, najveće interesovanje za ovog igrača pokazuje Atletiko iz Madrida, pa bi njihova odluka da kupe golgetera direktno donela uplatu u budžet gradskog rivala i rešila bi Real Jovića za koga očigledno da više nema mesta u redovima „kraljevskog kluba“.

Jović je ove sezone odigrao samo četiri meča za Real tokom kojih nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Ove zime Jović je tražio od Mad-riđana da bude pozajmljen svom bivšem klubu i tu je pokazao da nije zaboravio da igra fudbal. Na do sada pet odigranih mečeva za Ajntraht postigao je tri gola, iako još nijednom nije bio član startne postave, a u proseku je igrao tek po 17 minuta.

24sedam

Komentari