JUNAJTED IMA ZAMENU ZA LUKAKUA, ARSENAL DOGOVORIO DVOJICU: Poslednji sati prelaznog roka u premijer ligi!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED IMA ZAMENU ZA LUKAKUA, ARSENAL DOGOVORIO DVOJICU: Poslednji sati prelaznog roka u premijer ligi!

U Premier ligi prelazni rok završava 8. avgusta u 18 sati, a najinteresantnija situacija je u Mančisteru gde oba kluba jure pojačanja, a ni Totenhem nije rekao sve što je imao. Najinteresantnije je u ligama petice gde su velike promene dešavaju iz minuta u minut.

David Neres potpisao je novi ugovor s Ajaksom i tako potvrdio da ovog leta neće napustiti klub. Potpisao je na godinu dana tako da već sledećeg leta ima opciju odlaska.

ES Radio tvrdi da je Zidan uveren kako će uskoro dobiti dva nova veznjaka. Primarne mete su Pol Pogba i Van De Bek, a ako jedan od njih otpadne Real će krenuti po Eriksena.

Sky Sport piše da bi Kiran Tirni i David Luiz trebali postati igrači Arsenala. Tirnija Arsenal lovi već neko vreme, a priča o Luizu pojavila se tek sada.

Totenhem ne staje! Sky javlja da su jako blizu dogovora s Rajanom Sesagnonom iz Fulama! Transfer bi trebao biti objavljen sutra, a iznos odštete još nije poznat.

Mančister Junajted već ima spremnu zamenu za Lukakua, uskoro će krenuti u dovođenje Inakija Viliamsa iz Atletik Bilba, piše El Chiringuito. Viliams ima u ugovoru otkupnu klauzulu od 80 miliona evra

Gol tvrdi da je Totenhem sve dogovorio s Đovanijem Lo Kelsom iz Betisa. Sparsi će Argentinca platiti 60 miliona evra.

Đanluka Di Marcio piše da je Lukaku sve dogovorio s Interom te da će doći u Italiju kako bi potpisao ugovor! Di Marcio tvrdi da Junajted kao zamjenu za Lukakua žali dovesti Fernanda Ljorenta. Špancu je ovog leta istekao ugovor s Totenhemom i trenutno je slobodan igrač.

Katalonski Sport objavio je kako je Real Madrid za Nejmara ponudio Luku Modrića i 120 miliona

Marta Ramon, novinarka RAC 1 piše da će Kutinjo, ako se ne dogovori s Totenhemom, najverovatnije ostati u Barseloni jer ne postoji stvarna alternativa Spursima.

Nemački Sport 1 javlja da Leroj Sane neće doći u Bajern ako se pokaže da je njegova povreda koju je zaradio u utakmici protiv Čelzija ozbiljna. Poslednje informacije govore da je Sane ozbiljno povređen i da mu sledije duža pauza.

Inter ne odustaje od Romelua Lukakua. Poslao je novu ponudu Crvenim đavolima, ovoga puta 75 miliona evra, piše Calciomercato. Ipak, ni to Junajtedu neće biti dosta te će pokušati izvući još barem pet miliona za belgijskog reprezentativca.

Komentari