JUNAJTED KRENUO U MISIJU RAGNIK, NAREDNIH 48 SATI KLJUČNO! Hoće li Lokomotiva osloboditi Nemca?

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED KRENUO U MISIJU RAGNIK, NAREDNIH 48 SATI KLJUČNO! Hoće li Lokomotiva osloboditi Nemca?

Fudbalski klub Mančester junajted se nada da će u narednih 24 do 48 sati postići dogovor sa Lokomotivom iz Moskve da oslobodi Ralfa Rangnika.

IKako piše Skaj sport, pregovori dva kluba idu u dobrom pravcu. Rangnik je trenutno u Lokomotivi obavlja funkciju direktora za sport i razvoj kluba.

Ovaj 63-godišnji Nemac će podneti zahtev za radnu dozvolu kada se postigne dogovor, a očekuje se da će posle ove sezone ostati u Junajtedu kao savetnik za fudbalska pitanja.

On je trenutno u Moskvi gde je juče prisustvovao utakmici svog kluba protiv Lacija u Ligi Evropa.

Kako sada stoje stvari, navodi Skaj, Majkl Kerik će biti zadužen i za nedeljnu utakmicu protiv Čelsija. Nakon derbija na Stanford bridžu, Junajted će 2. novembra dočekati Arsenal.

Kerik je preuzeo ulogu trenera dok Junajted traga za privremenim menadžerom posle smene Olea Gunara Solšera.

Bivši trener Barselone Ernesto Valverde, kao i bivši trener Liona Rudi Garsija bili su među kandidatima za privremenog trenera.

Junajted tek na kraju sezone planira da angažuje stalnog menadžera. Prva želja je trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino, a kao jedan od kandidata se pominje i trener Ajaksa Erik ten Hag.

Posle poraza prošle subote od Votforda 1:4, Mančester junajted je osmi na tabeli Premijer lige sa 12 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem, posle samo 12 utakmica.

B92.net

Komentari