JUNAJTED SE VRAĆA PO MANDŽUKIĆA, SOLSKJER INSISTIRA NA DOVOĐENJU HRVATA! Independent otkrio planove “crvenih đavola”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNAJTED SE VRAĆA PO MANDŽUKIĆA, SOLSKJER INSISTIRA NA DOVOĐENJU HRVATA! Independent otkrio planove “crvenih đavola”!

Mančister Junajted planira da u januaru dovede Marija Mandžukića, tvrdi britanski Independent! List piše da je Solskjer istakao u nedavnom razgovoru s Edom Vudvordom da je upravo hrvatski napadač čovek kojeg želi u januaru.

Junajted, podsetimo, na poziciji napadača nakon odlaska Romelua Lukakua ima još samo Mejsona Grinvuda pa im trebaju pojačanja u januaru kako bi proširili roster, a Mandžukić se čini kao idealno pojačanje.

Podsetimo, Junajted je letos je bio blizu dovođenja Marija Mandžukića, ali transfer je propao u posljednjim trenucima prelaznog roka u Engleskoj.

Navodno hrvatski napadač nije bio zadovoljan platom koju su mu nudili čelnici Junajteda i odlučio je odbiti ponudu. Nakon toga je ostao u Juventusu gde za njega više nema mesta jer ga Sari nema u svojim planovima.

Pokušao je nedavno napustiti klub i otići u Katar, ali i taj transfer je, čini se, propao zbog uslova u kojima bi tamo trebao raditi i trenirati.

Nije ga pokolebalo ni to što bi za godinu dana dobio devet miliona evra godišnje, čime bi bio najplaćeniji hrvatski fudbaler u istoriji.

Teleks.info/Index.hr

Komentari