JUNJAJTED BI DA SOLSKJERA ZAMENI FLIKOM, Bajern neće produžiti saradnju sa aktualnim trenerom, MANČISTER NEĆE PROPUSTITI PRILIKU!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUNJAJTED BI DA SOLSKJERA ZAMENI FLIKOM, Bajern neće produžiti saradnju sa aktualnim trenerom, MANČISTER NEĆE PROPUSTITI PRILIKU!

Za Olea Gunara Solskjera su odbrojani dani na Old Trafordu, Iako su do prekida Premijer lige fudbaleri Mančester junajteda vezali 11 utakmica bez poraza.

Tako bar tvrde ostrvski mediji, navodeći da je Junajted već našao menadžera za naredni ciklus! Crvene đavole će u novom prvenstvu predvoditi Hansi Flik, aktuelni trener Bajerna iz Minhena, kome na kraju sezone ističe ugovor sa šampionom Bundeslige.

Bavarci u narednu sezonu žele da uđu sa "zvučnijim" imenom na klupi i tu priliku na Old Trafordu ne žele da ispuste, kako bi angažovali Flika, koji se u dosadašnjem takmičenju pokazao kao odličan stručnjak.

Osim Solskjera, Teatar snova u letnjem prelaznom roku napustiće i petorica fudbalera, a na tom spisku nalaze se: golman David De Hea, Pol Pogba, Džesi Lingard, Aleksis Sančes i Markos Roho. Prema tome, na leto treba očekivati tektonske promene u Mančester junajtedu.

SD

Komentari