JUVENTUS IMA PAKLEN PLAN ZA POGBU! UZEĆE GA ZA 50 MILIONA I U JUNAJTED POSLATI REMZIJA! Šta će na ovo reći crveni đavoli, ali i Real?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUS IMA PAKLEN PLAN ZA POGBU! UZEĆE GA ZA 50 MILIONA I U JUNAJTED POSLATI REMZIJA! Šta će na ovo reći crveni đavoli, ali i Real?!

Pol Pogba je letos trebalo da pojača Real Madrid, ali je Mančester junajted odbio sve ponude, sada ga želi Juventus.

Pol Pogba više ove sezone ne igra nego što igra u dresu Mančester junajteda. I pored toga i dalje je tražena roba. Naime, kako prenose pojedini italijanski mediji, Juventus razmišlja da vrati Francuza u svoje redove. Navodno, to je plan dirketora ‘stare dame’ Pavela Nedeveda i menadžera veznog igrača Mina Rajole.

Ipak, problem bi mogla da bude cena Pola Pogbe. Mančester junajted je letos odbio ponudu Real Madrida tešku 150 miliona evra. Plan Juventusa je da plati Pogbu 50 miliona evra i ustupi Mančester junajtedu ugovor Arona Remzija.

Podsetimo, Pol Pogba je iz Mančester junajteda otišao u Juventus, da bi se onda vratio na ‘Old Traford’ u transferu vrednom 105 miliona evra. Francuz osve sezone nije igrao mnogo u dresu ‘crvenih đavola’ zbog povrede i operacije skočnog zgloba.

Hotsport

Komentari