JUVENTUS SPREMA JANUARSKU BOMBU, OTIMA POGBU REALU! Glavni mamac je igranje sa Ronaldom, a tu je i brdo novca!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUS SPREMA JANUARSKU BOMBU, OTIMA POGBU REALU! Glavni mamac je igranje sa Ronaldom, a tu je i brdo novca!

Povratak Paula Pogbe u Mančister Junajted nije prošao kako se očekivalo. Daleko od toga da je francuski veznjak igrao loše, ali za nekoga ko je pre tri godine plaćen 105 miliona evra, ipak je pokazao premalo.

Stoga se već mesecima priča o njegovom ponovnom odlasku s "Old Trafforda". Italijanska "Gazetta dello Sport" donosi novu epizodu ove sage, a u njoj se kao kupac spominje Juventus, koji je već jednom doveo Pogbu u svoje redove. Bilo je to 2012. godine kada je stigao kao slobodan igrač, nakon što Aleks Ferguson nije prepoznao njegov talent.

Naravno, ovaj puta će Stara dama ipak morati iskrcati vreću novca za ponajboljeg veznjaka sveta, ali kako bi smanjili cenu, voljni su ponuditi nekog od igrača. Prema pisanju "Gazette", ponuda glasi - 50 miliona evra + jedan igrač, a Biankoneri nude Matuidija, Cana, Mandžukića i Ruganija.

Čeka se odgovor iz Engleske, ali nekako nam se čini da je ovo pretanka ponuda, odnosno da će u Torinu morati uključiti barem dva igrača ili ostati na jednom, ali podebljati novčani dio.

Inače, mnogi očekuju da Francuz ipak završi u redovima Reala, jer je Zinedin Zidan njegov veliki fan. Sada je sasvim neočekivano u igri i italijanski prvak, a čini se da bi zov igranja s Kristijanom Ronaldom mogao i presuditi...

Sport.ba

Komentari