JUVENTUSOVA PONUDA ZA POGBU! RABIO PLUS 70 MILIONA! Junajted će ovo teško odbiti, ionako ne zna šta će sa Francuzom!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • JUVENTUSOVA PONUDA ZA POGBU! RABIO PLUS 70 MILIONA! Junajted će ovo teško odbiti, ionako ne zna šta će sa Francuzom!

Juventus namerava da pošalje Adrijena Rabioa i novac za Pola Pogbu jer veruje da se odnos Francuza i Mančester Junajteda potpuno raspada.

Italijanski klub je prema pisanju britanskih medija bio spreman da sačeka do leta da bi kupio Pogbu, ali se stvar poslednjih dana ubrzala.

Očekuje se da ovaj transfer bude vredan oko 100 miliona evra, kako bi svi bili na dobitku. Rabio se nije snašao na Alijanc stadionu od dolaska iz Pari Sen Žermena, a o odlasku Pogbe se više pričalo poslednjih meseci.

Procenjuje se da Rabio vredi oko 30 miliona evra, što znači da bi Juventus još 70 miliona morao da ima na računu kako bi ovaj transfer izgurao.

Junajtedu je ovo možda najbolja šansa za jači transfer jer Francuzu ugovor ističe 2021. godine i tada bi mogao da ode kao slobodan igrač.

Pogba se žalio još prošle godine da hoće da ode, a u međuvremenu se pojavila i kontroverzna povreda zgloba zbog koje je odigrao dva meča za tri meseca, ali je tokom tog perioda "uredno" objavljivao snimke na kojima "đuska" i igra košarku.

Telegraf.rs

Komentari