KAKVA JE IGRAČINA LUKA JOVIĆ, VARKOM IZBACIO OBA ŠTOPERA, A ONDA ZAKUCAO LOPTU U MREŽU! Frankfurt opet slavi Srbina, a ima i zašto!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KAKVA JE IGRAČINA LUKA JOVIĆ, VARKOM IZBACIO OBA ŠTOPERA, A ONDA ZAKUCAO LOPTU U MREŽU! Frankfurt opet slavi Srbina, a ima i zašto!

Vraća se u golgetersku formu i Luka Jović. Imao je impresivan početak kada je ove zime stigao u Frankfurt, zatim je malo posustao, ali sada ponovo rešeta.

Na subotnjem meču Ajntrahta i Volfsburga konačno se upisao u listu strelaca!

Srpski napadač dao je gol za vođstvo svog tima 2:1 i to nakon sjajnog udarca. Golman gostiju nije bio ni blizu da odbrani.

Jović je fantastičnom varkom tela izbacio iz igre štopere, krenuo na prvu stativu i tamo sačekao loptu. Usledio je udarac koji je bio nerešiv za golmana. U bliži ugao u, stilu majstora, Jović je pogodio za prednost svoje ekipe i za prekid "posta"

Bio je to četvrti gol napadača Real Madrida u ovom mandatu u Bundesligi. Dva puta je u januaru pogodio na ''debiju'' protiv Šalkea, zatim je istog meseca mrežu tresao i na svom trećem nastupu, protiv Arminije Bilefeld.

Usledila je pauza od skoro tri meseca, ali novi gol pokazuje da Luka nije izgubio osećaj.

Zanimljivo, asistent za ovaj pogodak Joviću bio je Andre Silva, prvi napadač i najbolji strelac ekipe iz Frankfurta.

Mondo, Teleks.info

Komentari