KEJN U JUNAJTEDU, TOTENHEM ĆE U ZAMENU DOBITI MARSIJALA I BRDO NOVCA! Šta će na ovo reći Gvardiola i Siti?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KEJN U JUNAJTEDU, TOTENHEM ĆE U ZAMENU DOBITI MARSIJALA I BRDO NOVCA! Šta će na ovo reći Gvardiola i Siti?!

Mančester junajted će i u predstojećem prelaznom roku da pokuša da dovede Harija Kejna iz Totenhema, a prema saznanjima ESPN-a deo transfera bi mogao da bude i Antoni Marsijal, koji je trenutno na pozajmici u Sevilji.

Marsijal nije bio u planovima Ralfa Rangnika ove sezone, a sumnja se da će se na njega ozbiljnije računati i kod novog menadžera "Crvenih đavola".

Poljuljani gigant želi da oformi respektabilan tim za narednu sezonu, a Kejn bi se idealno uklopio u visoke ambicije kluba i u godinama je kada mu treba novi izazov.

Totenhem za Kejna traži 100 miliona funti, što je nepremostiva prepreka za Junajted, a rešenje bi jedino moglo da bude ako bi "Pevci" pristali da spuste cenu i da zauzvrat dobiju Marsijala.

Marsijal je bio interesantan Totenhemu u prošlosti, ali je Francuz u više navrata isticao da bi u slučaju da napusti Junajted pre igrao u Italiji ili Španiji nego ostao u Engleskoj.

Francuz je od početka godine postigao samo jedan gol za Sevilju, koja ne namerava da ga zadrži, pa je potrebno da Totenhem pokaže dobru volju i posao bi mogao da se realizuje.

Isti izvor dodaje da će osim Edinsona Kavanija Junajted na leto moguće ostati i bez Kristijana Ronalda i eventualni odlazak obojice napadača ne bi bio toliki problem ukoliko bi stigao vrsni napadač poput Kejna.

Sportske

Komentari