KLOP JASAN, DOVEDITE MI TOG FUDBALERA PARTIZANA, ZA CENU NE PITA! Filip Stevanović na meti i Čelsija i Mančester sitija...

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KLOP JASAN, DOVEDITE MI TOG FUDBALERA PARTIZANA, ZA CENU NE PITA! Filip Stevanović na meti i Čelsija i Mančester sitija...

Posle Strahinje Pavlovića, Partizan ima još jednog "dečaka od zlata" u svojim redovima. Filip Stevanović je odavno u tefterima najboljih evropskih klubova, a mediji u Engleskoj pišu da je krilni fudbaler želja Liverpula.

I dalje aktuelni prvak Evrope, novi šampion Engleske, pratio je dugo Stevanovića, a njegovi skauti su četiri puta gledali fudbalera crno-belih u minuloj sezoni.

Zanimljivo, Liverpul je u Beograd slao uvek drugog čoveka, kako bi se više ljudi uverilo u kvalitet Partizanovog bisera. Podsetimo, u Humskoj su spremni da prodaju Stevanovića ukoliko kupac donese 12 miliona evra.

- Za nas je najbolje rešenje da prodamo Fiću, a da ostane kod nas na pozajmici, kao što je bio slučaj sa Strahinjom Pavlovićem. To bi bilo najmanje bolno za Partizan - rekao je nedavno trener crno-belih Savo Milošević.

Pored Liverpula, za usluge 17-godišnjeg Stevanovića iz Engleske su se interesovali i Čelsi i Mančester siti.

SD

Komentari