KLOP NAŠAO ZAMENU ZA SALAHA! REDSI NA NOGAMA, ZNAČI LI OVO DA EGIPĆANIN IDE! Nkunko je brutalan, ali da li i dovoljno...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP NAŠAO ZAMENU ZA SALAHA! REDSI NA NOGAMA, ZNAČI LI OVO DA EGIPĆANIN IDE! Nkunko je brutalan, ali da li i dovoljno...

Mnogo bure se podiglo zbog odugovlačenja Mohameda Salaha da potpiše novi ugovor sa Liverpulom. Egipćanin nije najsrećniji finansijkim uslovima koje trentuno ima na "Enfildu", ali Liverpul nije spreman da mu udovolji i drastično mu poveća primanja.

Zbog toga se Jirgen Klop sve više okreće alternativnim rešenjima za narednu sezonu. Pisali smo već o želji "crvenih" da u svoje redove dovedu talentovanog Holanđanina Kodija Gakpo iz PSV Ajndhovena.

Danas, "ESPN" prenosi da je Liverpul "bacio pik" i na fudbalera Red Bul Lajpciga Kristofera Nkunka.

Brzonogi Francuz igra sjajno u dresu nemačkog kluba, postigao je 15 golova u Bundes ligi ove sezone i još sedam u Ligi šampiona. Osim golova, 24-godišnjak sjajan je i u ulozi asistenta, Nkunku je upisao čak 15 asistencija ove sezone.

Ono što može pokvariti posao Liverpulu jeste veliko interesovanje još nekolicine velikih klubova za Nkunkua. Pored "redsa" u interesovanje za odlično krilo pokazali su Pari Sen Žermen, Real Madrid, ali i još tri ekipe iz Premijer lige, Mančester junajted, Arsenal i Mančester siti, a naravno, tu je i minhenski Bajern.

Fracuz ima ugovor sa Lajpcigom do leta 2024. godine, a sigurno je da neće napustiti "bikove" za manje od 70 miliona evra.

Sportske

Komentari