KLOP ODLEPIO ZA VLAHOVIĆEM, ZATRAŽIO DA MU ODMAH DOVEDU DUŠANA DOK GA NEKO NIJE OTEO! Srbina juri pola Evrope, kom li će carstvu reći DA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP ODLEPIO ZA VLAHOVIĆEM, ZATRAŽIO DA MU ODMAH DOVEDU DUŠANA DOK GA NEKO NIJE OTEO! Srbina juri pola Evrope, kom li će carstvu reći DA!

Dušan Vlahović je svojim partijama u dresu Fiorentine, pa i "orlova", privukao ogromnu pažnju velikih klubova.

I ona raste iz dana u dan, ako je suditi po engleskim medijima.

Do sada se znalo da ga Juventus žarko želi, prošle sezone trku za njegovim potpisom vodili su Totenhem i Atletiko Madrid, nedavno se uključio i Mančester junajted, a ovaj 21-godišnji fudbalski reprezentativac Srbije od danas je i želja Liverpula.

Tako glasi informacija "Dejli mirora", koji je podsetio svoje čitaoce da je Vlahović odbio da potpiše novi ugovor sa klubom iz Firence i postane najplaćeniji igrač u istoriji "viole" (Tutosport je tvrdio da je plata trebalo da mu bude četiri miliona evra), te da je Jirgen Klop, strateg Liverpula, poželeo da ga dovede na "Enfild".

- Liverpul razmatra pravi potez za dovođenje ovog supertalentovanog napadača - piše pomenuti engleski list, dodajući da je upravo Srbin nedavno rekao da "može da se poredi" sa svetskom zvezdom Erlingom Halandom.

Miror dodaje da našem reprezentativcu ugovor ističe 2023. godine, ali da je situacija s njim postala "lomljiva" kada je rešio da ne potpiše novi sporazum, što dovodi do otvaranja vrata evropskim gigantima da ga angažuju.

Isti list je i citirao Vlahovićev odgovor na pitanje kako sebe vidi u odnosu na zvezdu Norveške, špica Borusije Dortmund Erlinga Brauta Halanda:

- On je brži od mene. Ali u svemu ostalom mogu da se nosim s njim.

Podsetimo, Dušan Vlahović je ove sezone na osam takmičarskih nastupa šest puta tresao mrežu i ubeležio jednu asistenciju.

Novosti

Komentari