KLOP OPLEO PO REALU, PSŽ, SITIJU I BARSI! Oni rade sve što požele, to je na granici fer-pleja I SVE TO BEZ POSLEDICA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP OPLEO PO REALU, PSŽ, SITIJU I BARSI! Oni rade sve što požele, to je na granici fer-pleja I SVE TO BEZ POSLEDICA!

Premda je Liverpul prvak Evrope, daleko je od finansijske moći nekih drugih klubova. Barem tako tvrdi Jirgen Klop, koji se u svom izlaganju dotakao Reala, Barselone, Sitija i PSŽ uz opasku da sve što požele, to i ostvare.

Klop je dodao da i navedeni klubovi balansiraju na granici fer-pleja, a sve to bez posledica.

''Ne mogu pričati o tome što drugi klubovi rade i ne znam kako to rade. Znam da mi plaćamo naše račune. Žao mi je, ali svako bi trebalo da plaća svoje račune. Uložili smo puno u ovu ekipu, a sad ispada kao da nismo ništa napravili. Međutim, mi ne živimo u toj zemlji fantazije gde možete raditi sve što poželite. Ne možete to stalno raditi'', rekao je Klop, pa je direktno naveo na koje klubove misli:

''Postoje četiri kluba koja mogu sve što požele. To su Real, Barselona, PSŽ i Sity. Šta god pomisle, to i ostvare. Ne možemo se porediti s njima. Takva je situacija. Znam da će neko sad reći da sam ljubomoran, ali nije tačno.''

Klop je naglasio da niko ne može predvideti kakva će biti ova sezona za Liverpul, kao ni da dovođenje pet skupih igrača ne bi garantovalo osvajanje trofeja.

''Ne postoje garancije da nećemo remizirati s Lesterom po terenu prekrivenim snegom. U fudbalu nema garancija. Sigurno je da će biti i prosečnih izdanja, ali to ne znači na nam nužno trebaju drugi igrači. Jedino što nam je potrebno je ekipa koja će biti spremna tog dana. Naš posao je da budemo spremni.''

Index.hr

Komentari