KLOP PERLOMIO, KO HOĆE GRUJIĆA CENA JE 22 MILIONA EVRA! U red za Srbina stali Herta, Ajntraht, Verder, Borusija, Aston Vila, Kristal Palas!

    foto: fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KLOP PERLOMIO, KO HOĆE GRUJIĆA CENA JE 22 MILIONA EVRA! U red za Srbina stali Herta, Ajntraht, Verder, Borusija, Aston Vila, Kristal Palas!

Reprezentativac Srbije Marko Grujić ovog leta definitivno napušta Liverpul. A

Grujić je poslednje dve godine proveo na pozajmici u Herti iz Berlina, ali je sada slavni klub sa Enfilda procenio da je vreme da ga "unovči" i to za 22 miliona evra (20 miliona funti).

Prvi favorit za trajni potpis bivšeg đaka Crvene zvezde, kako piše "Goal.com", je upravo Herta.

Ipak, nije jedina i to u dugačkoj redu klubova kao što su Ajntraht Frankfurt, Verder iz Bremena, Borusija Menhengladbah, ali i oni iz engleske poput Kristal Palasa i Aston Vile.

Kristal Palas, čiji je kapiten Luka Milivojević, kontaktirao je Grujićeve zastupnike kako bi obavili transfer, ali je Herta za sada na "polu".

Grujić je u januaru 2016. godine potpisao za Liverpul iz Crvene zvezde za 7,5 miliona evra, do kraja sezone je proveo na pozajmici, a onda je zbog jake konkurencije u Liverpulu bio još privremeno u Kardifu, pre Herte.

Za aktuelnog prvaka Engleske odigrao je ukupno 14 utakmica i zbog prejake konkurencije nije mogao da se izbori.

Sada je na novom početku i može da bira – povratak u Englesku ili da ostane u Nemačkoj.

B92.net

Komentari