KLOP PRELOMIO, GRUJIĆ SE VRAĆA U LIVERPUL! Ako se ne nametne, Redsi će ga prodati i dobro zaraditi na bivšem igraču Zvezde!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLOP PRELOMIO, GRUJIĆ SE VRAĆA U LIVERPUL! Ako se ne nametne, Redsi će ga prodati i dobro zaraditi na bivšem igraču Zvezde!

Novinar britanskog "Atletika" Džejms Pirs jedan je od najobaveštenijih kada je reč o informacijama vezanim za Liverpul. On se u svom mediju nedavno bavio i problemom Marka Grujića, srpskog internacionalca koji trenutno nastupa na pozajmici u Herti iz Berlina.

- Mislim da neće ići na novu pozajmicu. Ili se vraća u Liverpul na leto kao igrač prvog tima ili će biti prodat. U aprilu puni 24 godine, ako odluče da ga proda dobro će zaraditi na njemu jer je fudbaler od 20 miliona funti - smatra Pirs.

Nastupao je na pozajmici u Kardifu u sezoni 2017/18, a pažnju na sebe je privukao prošle sezone sa pet golova na 22 nastupa u dresu berlinske Herte. Ove sezone je u plavo belom dresu nastupio 21 put i postigao tri pogotka.

Podsetimo, Grujić je stigao iz Crvene zvezde u Liverpul za 6 miliona evra, ali je odigrao samo 14 utakmica za seniorski tim kluba sa čuvenog Enfilda.

SD

Komentari