KLOP, ŠTA ĆE TI VERNER, ŠTA ON MOŽE DA IGRA I LIVERPULU?! Bivša zvezda Redsa, ali i Bajerna jasan, Timo traži drugi klub!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KLOP, ŠTA ĆE TI VERNER, ŠTA ON MOŽE DA IGRA I LIVERPULU?! Bivša zvezda Redsa, ali i Bajerna jasan, Timo traži drugi klub!

Dugo se Timo Verner najavljuje kao novi igrač Bajern Minhena, ali daleko od toga da je taj posao završen. Nije to rešeno, barem ne još, a postoji i niz drugih timova koji ga žele:

Ako pitate Ditmara Hamana, Nemca koji je nosio dres Liverpula, snažni napadač nije potreban klubu sa Enfilda. Zapravo, on uopšte ne zna šta bi golgeter radio u Klopovom sistemu.

''Nisam siguran kako bi se uklopio. Čitao sam da ne želi u Bajern, da poštuje Klopa i Liverpul, ali oni već imaju najbolji napadački trio na svetu. Verner će biti manje efikasan ako ne bude imao prostora u timu i na terenu'', rekao je Haman.

Nekadašnji nemački reprezentativac je nosio dres Liverpula u periodu od čak sedam godina. Pre toga je igrao i za Bajern iz Minhena, a sa oba kluba je osvajao trofeje i na domaćoj i na međunarodnoj sceni.

''Lajpcig voli da igra na kontre, imaju mnogo prostora i to Verneru daje šansu da postigne mnogo golova. Na Firminovoj poziciji je potreban igrač poput Šeringema, neko ko povezuje stvari. Postoje igrači koji bi mogli da im pomognu mnogo više'', ističe Nemac.

Timo Verner (24) je karijeru počeo u Štutgartu, a već četiri godine nosi dres Lajpciga. On je za reprezentaciju upisao 29 nastupa i gotovo sigurno će u narednom periodu pojačati neki veliki klub.

Mondo

Komentari