KLOPU I LIVERPULU NISU DORASLI SITI, JUNAJTED, ČELSI, ALI JESTE ŠRUZBERI! Da, dobro ste pročitali, IGRAJU TREĆU LIGU I biju koga stignu!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KLOPU I LIVERPULU NISU DORASLI SITI, JUNAJTED, ČELSI, ALI JESTE ŠRUZBERI! Da, dobro ste pročitali, IGRAJU TREĆU LIGU I biju koga stignu!

Fudbaleri Liverpula odigrali su na gostujućem terenu nerešeno 2:2 protiv trećeligaša Šruzberija, dok je ubedljivu pobedu zabeležio Mančester junajted.

Liverpul je poveo u 15. minutu golom Kertisa Džonsa, a dva gola prednosti stekao je posle autogola Donalda Lava u 46. minutu.

Šruzberi je izjednačio golovima rezerviste, dvostrukog strelca Džejsona Kamingsa, u 65. iz penala i u 75. minutu.

Ekipe će igrati ponovoljenu utakmicu na Enfildu za plasman u osminu finala.

Nijedna ekipa u Premijer ligi ove sezone nije postigla dva gola protiv Liverpula, koji je prvi sa 16 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Mančester junajted nije imao problem da izađe na kraj sa drugim trećeligašem, Tranmerom. "Crveni đavoli" su upisali pobedu od čak 6:0 na gostovanju.

Izabranici Olea Gunara Solskjera su pitanje pobednika rešili već posle 16 minuta, pošto su već tada poveli sa 3:0.

Strelac prvog gola bio je Hari Megvajer, a odmah za njim u listu trelaca su se upisali Dijego Dalo i Džesi Lingard.

Do poluvremena Junajted je postigao još dva gola, preko Fila Džounsa i Antonija Marsijala.

Premijerligaš je spustio nogu sa gasa u drugom poluvremenu, uvidevši da je već ostvario ubedljivu pobedu, pa je do kraja meča postigao samo još jedan gol. Strelac je bio Mejson Grinvud u 56. minutu iz penala.

B92.net

Komentari