KLUBOVI U ITALIJI PANIČNO PRODUŽUJU UGOVORE IGRAČIMA! SERIJA A POČINJE 9. MAJA?! Ovo može da znači samo jedno: EP se odlaže!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KLUBOVI U ITALIJI PANIČNO PRODUŽUJU UGOVORE IGRAČIMA! SERIJA A POČINJE 9. MAJA?! Ovo može da znači samo jedno: EP se odlaže!

Talijanski fudbalsi savez održao je video sednicu povodom dešavanja izazvanih pandemijom koronavirusa! Zaključci koji su na njoj usvojeni i dalje se drže u tajnosti, ali talijanski novinar Nicolo Schira je uspeo doznati nekoliko stvari.

Schira navodi da su čelnici Serie A odlučili da se prvenstvo nastavi i odredili su najkasniji datum početka nastavka. To bi trebao biti 9. maj. U tom slučaju bi se liga igrala do sredine juna. Drugim rečima, nameće se zaključak da su Italijani saznali da će UEFA odložiti Evro.

Zbog toga sda klubovi užurbano rade na ugovorima za igrače čiji trenutni ugovori ističu na kraju sezone ili su na pozajmicama. Ugovori koji ističu ove sezone prestaju važiti 30. juna i sad klubovi panično pokušavaju sklopiti nove, koje bi produžili za dve nedelje.

Index.hr/Teleks.info

Komentari