KO HOĆE HALANDA MORAĆE DA PLATI NAJMANJE 100 MILIONA EVRA! Norveško “čudo od igrača” zaludilo fudbalsku Evropu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KO HOĆE HALANDA MORAĆE DA PLATI NAJMANJE 100 MILIONA EVRA! Norveško “čudo od igrača” zaludilo fudbalsku Evropu!

Erling Haland će biti na prodaju na leto, Salcburg zna da će morati da ga se odreknu, ali kako smo i pisali cena će biti paprena.

Sam igrač je prošlog leta odbio Juventus, kada je dolazio iz Moldea, i bio sasvim u pravu, verovao je da će u Red Bul Salcburgu imati mnogo više prostora, a nije ni želeo da ga Italijani pošalju na pozajmicu negde u Seriju A.

Sada trese mreže, najtraženiji je napadač na svetu, Juve je i dalje u igri, mada kako je rekao njegov otac, nekadašnji igrač u PL, i sin želi da se okuša u Engleskoj.

Kakav je plan Austrijanaca?

Oni će primeniti "formulu Jović", kako pišu mediji, naime učiniće ono što i Ajntraht, zadržaće sigurno na zimu Halanda, veruju da će on davati golove i tokom proleća i tako dodatno podići cenu.

Do sada, Norvežanin je najbolji strelac Lige šampiona, pokazuje da može da igra na vrhunskom nivou, a što više klubova bude u igri, Haland će biti vredniji.

U Salcburg očekuju džek-pot, biće to daleko najveći transfer u istoriji kluba, a Austrijanci ne kriju da veruju da će na kraju mladi napadač biti prodat za oko 100 miliona evra.

Sportske.net

Komentari