KOLAROV KOD MIHE U BOLONJI! KAPITEN ORLOVA ODLAZI IZ RIMA, NEĆE DA TRPI PROZIVKE NA SVOJ RAČUN! Fudbalska bomba na Apeninima!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KOLAROV KOD MIHE U BOLONJI! KAPITEN ORLOVA ODLAZI IZ RIMA, NEĆE DA TRPI PROZIVKE NA SVOJ RAČUN! Fudbalska bomba na Apeninima!

Siniša Mihajlović želi da pojača ekipu Bolonje dovođenjem kapitena reprezentacije Srbije, Aleksandra Kolarova, objavio je italijanski ‘Lego’.

Kako tvrdi italijanski novinar Frančesko Balcani, posao je gotovo završen pre svega zahvaljujući treneru Bolonje Siniši Mihajloviću, koji je dugo nagovarao Kolarova da promeni sredinu.

Roma i Bolonja sastali su se 7. februara u Rimu, tada je gost slavio sa 3:2, a tada je i završen posao, dodaje se u objavi ove vesti.

Sada je možda idealan trenutak da Kolarov razmišlja o budućnosti jer je retko i slabo igrao u poslednjih mesec dana, a Italijani smatraju da je to zbog tinjajućeg sukoba koji bukne kada god Srbin odigra iole lošiji meč.

Navijači mu ne opraštaju prošlost u dresu Lacija i ne propuštaju priliku da ga vređaju kad god je u lošijoj formi.

Bolonja je zato idealna sredina, a osim Mihajlovića, Kolarov u tom klubu poznaje i sportskog direktora Valtera Sabatinija, koji ga je doveo u Italiju, tačnije Lacio, davne 2007. godine.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari