KOMPANI, KO TE JE VUKAO ZA JEZIK! Ustvrdio kako je Van Dajk najbolji štoper u istoriji, NAVIJAČI GA ODMAH POKOPALI – NIKO NIKAD KAKO NEMANJA VIDIĆ!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOMPANI, KO TE JE VUKAO ZA JEZIK! Ustvrdio kako je Van Dajk najbolji štoper u istoriji, NAVIJAČI GA ODMAH POKOPALI – NIKO NIKAD KAKO NEMANJA VIDIĆ!

Bivši kapiten Mančester sitija, Vensan Kompani, ocenio je Virdžila van Dajka kao najboljeg štopera u istoriji Premijer lige, posle čega se pokrenula debata na društvenim mrežama.

“Možda Virdžil nije bio dugo na sceni kao Džon Teri ili Rio Ferdinand, ali ono što je pokazao u poslednjih nekoliko godina... Liverpul je imao totalno drugačiju postavku dok on nije došao”, obrazložio je Belgijanac.

Kolege iz "Skaj sporta" napravile su reviju Tviter anketa posle čega je publika, mahom sa Ostrva, odlučila nešto drugo - da je Nemanja Vidić neprikosnoven!

Najpre, napravljena su četvrtfinala, odnosno prilika da se glasa za po jednog igrača iz para.

Četvrtfinala:

Vensan Kompani 52% - Jap Stam 48%

Van Dajk 51% - Toni Adams 49%

Nemanja Vidić 50% - Džon Teri 50% (Vidić dobio nekoliko glasova više)

Sol Kembel 23% - Rio Ferdinand 77%

Polufinala:

Vensan Kompani 49% - Van Dajk 51%

Nemanja Vidić 57% - Rio Ferdinand 43

Finale:

Nemanja Vidić 55% - Van Dajk 45

Najbolji srpski štoper je u dresu Mančester junajteda od 2006. do 2014. godine osvojio pet pehara Premijer lige, tri Liga kupa i Ligu šampiona.

Malo je bezobzirno pričati o tome da je Van Dajk neko ko može da odnese laskavu titulu, pre svega jer je i dalje aktivan igrač i predstoji mu još mnogo uspešnih sezona sa Liverpulom.

Mediji/Teleks.info

Komentari