KONTE ĆE PUĆI OD MUKE! JUVENTUS MU KRADE VEĆ VIĐENOG NAPADAČA! Dris Martins hoće da ponovo sarađuje sa Mauricijem Sarijem!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KONTE ĆE PUĆI OD MUKE! JUVENTUS MU KRADE VEĆ VIĐENOG NAPADAČA! Dris Martins hoće da ponovo sarađuje sa Mauricijem Sarijem!

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratići pokušava na sve načine da privoli zvezdu Napolija da pređe u Torino a ne u Milano.

Kako prenose italijanski mediji, Mauricio Sari je glavni „krivac“ što Belgijanac Dris Mertens razmišlja da pređe u Juventus, iako je postigao usmeni dogovor sa Interom u koji je, navodno, trebalo da pređe narednog leta kao slobodan igrač.

Mertens i Sari su, naravno, sarađivali u Napoliju, i nekadašnji trener kluba iz Napulja želi da dovede belgijskog reprezentativca u svoj tim. Daglas Kosta će na kraju sezone napustiti Torino, pa mu je potreban igrač za 4-3-3 u kome bi se, po njegovim navodima, Mertens sjajno uklopio.

Ovaj 32-godišnji napadač došao je u julu 2013. godine iz PSV-a u Napoli za 9,5 miliona evra. Do sada je za tim sa juga Italije zabeležio 304 nastupa i postigao 119 pogodaka uz 72 upisane asistencije.

SC

Komentari