KONTE OSTAJE BEZ VEĆ VIĐENOG NAPADAČA, KRADE GA JUVENTUS! Inter i “stara dama” ne ratuju samo za skudeto, već na svim frontovima!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KONTE OSTAJE BEZ VEĆ VIĐENOG NAPADAČA, KRADE GA JUVENTUS! Inter i “stara dama” ne ratuju samo za skudeto, već na svim frontovima!

Antonio Konte mesecima govori upravi Intera da su mu neophodna pojačanja kako bi nastavio ravnopravnu trku sa Juventusom u borbi za Skudeto.

Prelazni rok u Italiji počinje za nekoliko dana, većina igrača je na odmorima na egzotičnim destinacijama, ali ne i sportski direktori.

Oni rade punom parom, slažu kockice za nastavak sezone. Kako prenose italijanski mediji, Juventus i Fabio Paratići imaju nameru da dovedu igrača koji je već bio viđen na „Đuzepe Meaci“.

Naime, Mario Mandžukić je napustio klub, pa je ostalo upražnjeno mesto za jednog špica koji bi bio alternativa Gonzalu Iguainu. Sportskom direktoru „stare dame“ za oko je zapao Olivije Žiru, našadač Čelsija koji je, navodno, već dao reč da će pojačati Inter u januaru.

Kako će „neroazuri“ reagovati na interesovanje velikog rivala za usluge francuskog reprezentativca i aktuelnog prvaka sveta, ostaje nam da vidimo.

SC

Komentari