KOPENHAGEN JE MOĆNA EKIPA, ZVEZDA MORA DA IGA MUŠKI I DA SVE OD SEBE, nema čega da se plaši, TAKO JE NAUČENA!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOPENHAGEN JE MOĆNA EKIPA, ZVEZDA MORA DA IGA MUŠKI I DA SVE OD SEBE, nema čega da se plaši, TAKO JE NAUČENA!

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, ocenio je pred duel sa Kopenhagenom da su Danci fenomenalna ekipa i da on i njegovi igrači imaju veliko poštovanje prema rivalu.

“Preskočili smo prva dva kola i kog god protivnika da smo dobili bilo bi izuzetno teško. Rival je težak, imamo veliko poštovanje prema njemu. Nemamo čega da se plašimo. Naučeni smo tako da damo sve od sebe, igraćemo pred svojom publikom, boriti se i ništa nećemo da obećamo. Treba dobro da se pripremimo i damo sve od sebe, budemo oni koji treba da budemo, da odigramo dobru utakmicu protiv kvalitetnog i dobrog protivnika. Voleo bih da budemo pravi i muški se nosimo sa fenomenalnom ekipom. Treba da uradimo ono što je do nas”, rekao je Milojević na konferenciji za medije, a prenela agencija Beta.

O Kopenhagenu je imao samo lepe reči.

“Osim pozitivnih utisaka i veličini tog kluba nemam mnogo toga da kažem. Redovni su članovi Lige šampiona i Lige Evropa. Sve samo u superlativu. Imaju svoj, prepoznatljiv stil igre, bilo na strani ili kod kuće. Igraju apsolutni fudbal, može mnogo da se nauči od njih. Kopenhagenov identitet je vezan za njihovog trenera Solbakena, koji je uz rame ostalih koji znače u evropskog i svetskog fudbala.

Uprkos težini rivala ciljevi Crvene zvezde se znaju.

“Znamo šta donosi utakmica protiv Kopenhagena i koji su naši ciljevi. Treće kolo donosi više od drugog kola, mnogo toga na našem putu ka Ligi šampiona. Stvarno ne razmišljamo ni o čemu, igrači su fokusirani samo na ovu utakmicu. Apsolutno nas ne dotiče naredni mogući rival.

Milojević se osvrnuo i na odloženi meč sa Voždovcem, odnosno pojasnio razlog odlaganja.

“Neću da tražim alibi. Procenili smo da ne treba da opteretimo ekipu posle igranja na veštačkoj travi. Imali smo ozbiljnih problema, puno igrača je prvi put igralo na veštačkoj travi i nismo ponovo želeli da ih izlažemo tom opterećenju. Samo je u tome stvar. Nismo vanzemaljci i superherojska ekipa, već ekipa koja se trudi. Imamo svoja merila koja odredjujemo, da li smo od nekoga bolji. Svi protivnici su teški i danas igraju fudbal. Zvezdu je mnogo koštalo kada je unapred dobijala. U našem narodu je jednostavno to tako. Ništa ne očekujemo. Moramo da izadjemo, koncentrišemo se i uradimo najbolje što je do nas”, zaključio je Milojević.


Komentari