KOSTIĆ NASTAVIO TEROR U BUNDESLIGI! SRBIN JE NAJBOLJI IGRAČ NEMAČKE! Ovo što Filip radi odavno nije viđeno!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOSTIĆ NASTAVIO TEROR U BUNDESLIGI! SRBIN JE NAJBOLJI IGRAČ NEMAČKE! Ovo što Filip radi odavno nije viđeno!

Ajntraht može da pobedi, remizira ili izgubi, ali Filip Kostić mora da bude najbolji na terenu. To je sad već praksa u Bundesligi.

Krilni igrač tima iz Frankfurta nastavlja sa sjajnim partijama samo nekoliko dana pred prvo okupljanje reprezentacije u ovoj godini. I kod novog selektora će morati da bude jedan od najbitnijih igrača!

Postigao je dva gola protiv Štutgarta, samo jedan je priznat, a na kraju je ekipa Adija Hitera morala da se zadovolji bodom.

Tri gola i deset asistencija su učinak rođenog Kragujevčanina u poslednja dva meseca, a gledajući ovu godinu, on je verovatno najbolji fudbaler Bundeslige. Na njegovim krilima Ajntraht, koji se dobar deo sezone mučio, ide u Evropu.

Danas je mesto u startnog postavi pronađeno i za Luku Jovića, ekipa je igrala sa dvojicom napadača, ali pozajmljeni igrač Reala nije postigao gol.

Dok su sve oči ljubitelja fudbala u Nemačkoj uprte ka Alijanc Areni gde će se od 18.30 igrati "Klassiker" između Bajerna i Borusije Dortmund jedan klub ušunjao se na lidersku poziciju Bundeslige.

Lajpcig je pobedom 3:0 rutinski odradio gostovanje Frajburgu i preuzeo vrh tabele od Bajerna, kojem će biti dovoljan i remi protiv "milionera“ da ponovo bude lider u prvenstvu.

Ekipa Lajpciga, pod vođstvom Julijana Nagelsmana, međutim, ne mari mnogo za to, igraju svoju igru i ređaju pobjede. Golovima Nkunkua, Sorlota i Forsberga u subotu poslepodne stigli su do šeste u nizu i potvrdili da su i dalje ozbiljan kandidat da prekinu dominaciju Bajerna u nemačkom prvenstvu.

Rezultat iz Frajburga neće zabrinuti samo Bavarce, već i Jirgena Klopa i njegov Liverpul sa kojim se Lajpcig sastaje u srijedu uveče u meču osmine finala Lige šampiona. Prvi meč igra se na Enfild Roudu, ali to trenutno nije neka prednost za „redse“ , jer su upisali pet poraza na poslednjih pet prvenstvenih mečeva na svom terenu, što se nije desilo nikada do sada.

Mondo.rs

Komentari