KRAJ! JUVENTUS KREĆE PO VLAHOVIĆA, VIOLA NE MOŽE DA SPREČI TRANSFER! Dušan će srušiti Jovićev rekord!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRAJ! JUVENTUS KREĆE PO VLAHOVIĆA, VIOLA NE MOŽE DA SPREČI TRANSFER! Dušan će srušiti Jovićev rekord!

Italijanski gigant Juventus rešio je konačno da krene u napad na transfer Dušana Vlahovića.

Srbin je prva meta Juventusa za 2022. godinu, odnosno već od januara, sa opcijom da ga pokuša i na leto ako ne bude uspešan predstojeće zime.

Tako je spremio dva plana za realizaciju posla, iako su u Firenci prošlog leta odbili ponude Atletiko Madrida i Totenhema, javlja specijalizovani Kalčomerkato.

Prvi je da "Stara dama" pokuša dvogodišnjom pozajmicom uz obavezan otkup, a drugi da uz novac pošalje i nekog igrača. Obe varijante neće koštati manje od 60 miliona evra.

Ukoliko bude više to znači da će Vlahović postati najskuplje plaćeni srpski fudbaler svih vremena i srušiće rekord Luke Jovića u Real Madrid.

Da je stvar ozbiljna govori i da je direktor Juventusa Federiko Čerubini, u odobrenje vlasnika Andree Anjelija i trenera Masimilijana Alegrija, dobio zadatak da radi na igradnji tima oko Federika Kjeze, uz produžetak saradnje sa Paulom Dibalom, ali neophodna je nova "devetka" i prvi pik je baš bivši đak Partizana.

Juventus će igrati na kartu da je Fiorentina u dugovima od 210 miliona evra, zbog čega joj je neophodan novac, kao i na to da Vlahović odugovlači oko nove saradnje sa Violom.

Ugovor mu traje do 2023. godine i upravo je Juventus razlog zašto nije stavio potpis na najveći ugovor ikada u klubu sa "Artemio Frankija".

Zato vlada napetost u Firenci. Sa razlogom jer je "Stara dama" poslednjih godina uvek pronalazila način da im "ukrade" bisere poput Kijeze i Federerika Bernadeskija.

Da li je sledeći na redu Vlahović?

B92.net

Komentari