KRENULO ČERUPANJE SITIJA, REAL IM UZIMA AGUERA! Građani posle kazne UEFA u velikoj nevolji, a još se nije osušilo “ni mastilo na papiru”!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRENULO ČERUPANJE SITIJA, REAL IM UZIMA AGUERA! Građani posle kazne UEFA u velikoj nevolji, a još se nije osušilo “ni mastilo na papiru”!

UEFA je i zvanično potvrdila drakonske kazne za Mančester Siti, "građani" će dve sezone biti bez prava nastupa u evropskim takmičenjima dok će "dobiti" i po džepu kaznom od 30 miliona evra.

Navijači su uznemireni, ovo može značiti i kraj snova o toliko željenoj Ligi šampiona. Siti kroz deset dana gostuje Real Madridu, ali Madriđani će ih možda sačekati i dodatnim poslovnim predlogom.

Serhio Aguero je meta Real Madrida!

Argentinac ima 31 godinu, ima ugovor na još jednu sezonu, ali udari koji donose suspenzija iz Lige šampiona mogu značiti da će najbolji strelac Mančester Sitija ranije napustiti "Etihad".

Madriđani su u par navrata hteli da dovedu Aguera, još iz perioda kada je "Kun" nosio dres gradskog rivala Atletika. Ostaje da se sačeka ishod žalbe Engleza na odluku evropske kuće fudbala, ali nema sumnje da ako se odluka održi na leto predstoji moguća rasprodaja.

Sportske.net

Komentari