KRITIČAR JE MESIJA, PREUZEĆE BARSELONU I DOLAZI IZ ARGENTINE?! Katalonci našli zamenu za Valverdea!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KRITIČAR JE MESIJA, PREUZEĆE BARSELONU I DOLAZI IZ ARGENTINE?! Katalonci našli zamenu za Valverdea!

Ernesto Valverde pod pritiskom je od početka sezone posle lošeg starta i slabih igara uprkos vrlo snažnom timu Barselone.

Zaključak je da ne donosi rezultate kakvi se od njega očekuju, a argentinski TNT donosi eksluzivu vezano za njegovog naslednika.

Uprava Katalonaca ozbiljno razmatra smenu Valverdea, a glavni kandidat bit će trener River Plate Marselo Galjardo.

Galjardo je odveo River do pobede na Kopa Libertadoresu 2018., ali navodno nema nameru preuzeti posao u bliskoj budućnosti jer je River trenutno u ključnoj fazi sezone, iako je razgovarao sa čelnicima Barselone.

Štaviše, 43-godišnji trener pod ugovorom je do 2021. godine, nakon što je nedavno obnovio ugovor na El Monumentalu, iako nije nedostajalo ponuda velikih klubova.

Ono što je zanimljivo je da nije baš u nekim odnosima sa Leom Mesijem. Kritikovao je Barsinog asa zbog izjava posle Kopa Amerika o korumpiranosti južnoameričkog fudbala. Ali, sigurno da bi se potrudio da ispegla odnose pre nego što stigne na "Kamp Nou".

"Mesi nije trebao to reći, prvo, jer njegove reči imaju ogroman odjek, to je bilo preterano, ima odgovornost. Mada, sigurno da ja ili bilo ko drugi ne mogu da mu zabranim da izrazi ono što oseća", rekao je Galjardo.

Sport.ba/Teleks.info

Komentari