KULIBALI – VAN DAJK! TO JE NOVI KLOPOV ŠTOPERSKI TANDEM! Liverpul pravi bedem ispred gola, Nemcu posao kvare Siti i PSŽ!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KULIBALI – VAN DAJK! TO JE NOVI KLOPOV ŠTOPERSKI TANDEM! Liverpul pravi bedem ispred gola, Nemcu posao kvare Siti i PSŽ!

Jirgen Klop je rešio da napravi pravi bedem ispred Alisona i u toj nameri će dati sve od sebe. Italijanski mediji pišu da je Liverpul zainteresovan za štopera Napolija Kalidu Kulibalija, navodno kontakti su već uspostavljeni, a poznata je i cena. Najbolji odbrambeni fudbaler Serije A košta 80 miliona evra.

Klub sa Enfilda bi njegovim angažovanjem stvorio paklen štoperski tandem, Van Dajk-Kulibali, verovatno i najjači na svetu u ovom trenutku.

U trci za Kulibalijem još Mančester siti, Junajted i Pari Sen Žermen, ali i Njukasl koji je zbog novih, bogatih vlasnika postao veliki finansijski magnet za sve fudbalere.

Senegalac je ove sezone zbog povrede odigrao samo 15 utakmica, ali evidentno je bilo da bez njega, poslednja linija Napolija nije izgledala isto.

SD

Komentari