KUTINJO U BAJERNU, BAVARCI TRAŽE ZAMENU ZA SANEA! Barselona bi radje da Brazilca “uvali” PSŽ u transferu Nejmara!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KUTINJO U BAJERNU, BAVARCI TRAŽE ZAMENU ZA SANEA! Barselona bi radje da Brazilca “uvali” PSŽ u transferu Nejmara!

Mundo Deportivo otkriva da će novo pojačanje Bajerna iz Minhena biti Fileipe Kutinjo. Španci tvrda da je Bajern napravio prve konkretne korake u tom pravcu raspitujući se koliko bi Barselona tražila za Brazilca koji je marginalzovan na Kamp Nou.

Sigurno je da Kutinjo nema budućnost u Barsi. Ispred njega su trenutno Mesi, Suarez, Grizman i Dembele, a čak ni ta četvorica ne mogu zajedno na teren. Dakle, Kutinjo ne bi bio ni prva opcija s klupe.

Katalonci, s druge strane, žele iskoristiti Koutinja u transferu u kojem bi se Nejmar vratio u Barselonu. PSŽ je zainteresovan, a Barselona ne želi brzati te će još dugo vagati što s Brazilcem. To, opet, Bavarcima stvara problem jer nemaju vremena za čekanje.

Prvenstvo im počinje za manje od sedam dana, a kadar je i dalje neposložen po pitanju napadačkih krila.

Još jedna prepreka u ovom poslu je i Koutinjva plaća koja iznosi 13,5 miliona evra. Bajern sigurno ima taj novac, ali je pitanje želi li remetiti ravnotežu po pitanju plaća u svlačionici. Bavarci o tome posebno vode računa, a upitno je i može li im Koutinjo dati ono što su očekivali od Sanea.

Leroj Sane je, podsetimo pokidao ukrštene ligamente kolena i neće ga biti na terenu šest meseci, a Bajernu je propao veliki plan njegovog dovođenja.

Teleks.info/Inex

Komentari